	Nov. 13 (Mon.) @Chiba	Nov. 14 (Tue.) @Chiba	Nov. 15 (Wed.) @Chiba	Nov. 16 (Thu.) @Gunma	Nov. 17 (Fri.) @Gunma	Nov. 18 (Sat.) @Gunma
	07:50 Leave Hotel to QST	08:20 Leave Hotel to QST	08:20 Leave Hotel to QST	08:00 Leave Hotel to Gunma U.	08:00 Leave IKAHO to Gunma U.	08:00 Leave Hotel to Gunma U.
	08:30~ Opening address & Guidance of Curriculum(20min)					
	08:50~09:15 History of Heavy Ion Radiotherapy					
	09:15~09:35 J-CROS		9:00~9:35 Biology 6 Radiopharmaceutical Therapy (35min)	c		9:00~9:45 Tour to GHMC (50min)
	9:35~10:10 Physics 1 Accelerator for CIRT and Quantum	Treatment planning and range uncertainty in carbon-ion radiotherapy	9:35~10:10 Diagnosis 2 ACR Reporting and Data System (RADS) Essential for treatment of lung,liver and prostate cancer(35min)			
10:25	10:10~10:25 Break	10:10~10:30 Break	10:10~10:30 Break			9:45~10:40 Free Discussion and Wrap up (50min)
	10:25~11:00 Physics 2 Dosimetry of Carbon-ion Beam (35min)	10:30~11:05 Clinical 2 Pancreas (35min)	10:30~11:05 Climical 6 Eye (35min)		Lung Cancer with IP (60min)	
	11:00~11:35 Physics 3 Beam Delivery, QA and Audit (35min)	11:05~11:40 Clinical 3 Bone & Soft tissue (35min)	11:05~11:40 Clinical 7 Urological (35min)			10:40~12:00 Closing Address (80min)
	Biological models in CiRT (35min)	11:40~12:15 Biology 4 Translational 2 : Overview of the State-of Art Bench to Bedside Research in Carbon-ion Radiobiology (35min)	11:40~12:15 Clinical 8 Locally recurrent Colonrectal (35min)			
12:10	12:10~13:10 Lunch	12:15~13:15 Lunch	12:15~13:15 Lunch	11:35~12:40 Lunch 12:40~13:00 Welcome Ceremony(20min)	12:00~1300 Lunch	
13:00 13:10				13:00~13:30 Topics 3 Rick Communication (30min)	13:00~13:15 Vender Presentation Toshiba	
	13:10~13:50 Biology 1 Basic/Biophysics: Biology of charged particle therapy (40min)	13:15~13:50 Clinical 4 Liver (35min)	Accolorated based DNCT(10min)	13:30~13:50 Physics 9	13:15~13:30 Vender Presentation Sumitomo 13:30~13:45 Vender Presentation Hitachi	
	13:50~14:25 Biology 2 Biological Aspect of FLASH Particle Therapy (35min)	13:50~14:25 Clinical 5 Gynecological (35min)	()	13:50~14:50 Case Study 1 HN Cancer (60min)	Vender Presentation Bdot 14:00~14:15 Vender Presentation Anzai 14:15~14:30 Vender Presentation Cosylab	
		14:25~15:00 Biology 5 Risk control: Radiation and Risk of Cancer (35min)	14:30~15:05 Physics 7 Facility commissioning at Yamagata Univ. (35min)	14:50~15:10	14:30~14:45 Vender Presentation Raysearch 14:45~14:55 Vender Presentation Alfresa Pharma	
15:00		15:00~15:30 Break	11707~17:47	Break 15:10~15:30 Physics 10 Motion management & Adaptive	14:55~15:10 Vender Free Discussion & Break 15:10~15:35 Facility Introduction 1 East Japan Heavy Ion Center, Faculty	
	15:00~17:00	15:30~16:05 Diagnosis 1 Diagnostic PET/SPECT imaging for CIRT(35min)	15:35~16:10 Clinical 9 Lung (35min)	Cost effectiveness (20mm)	of Medicine, Yamagata U. 15:35~16:00 Facility Introduction 2 OSAKA HIMAK	
16:00		16:05~16:45 Topics 1 History of particle beam therapy in Japan from the perspective of national health policy (40min)	16:10~16:50 Physics 8 What particle therapy can Learn from High-Tec X-ray Therapy (40min)		16:00~16:25 Facility Introduction 3 Yonsei Cancer Center 16:25~16:45 Biology 7 Precision CIRT (20min)	
 17:00					16:45~17:05 Biology 8 Normal tissue effect (20min)	
	18:00~20:00 Welcome party at Hotel					